Salvarea, protejarea și cultivarea vieții încă din primele secunde ale conceperii pruncului

„Moșii” din Diaspora!

Un drum lung spre o lume nouă, presărat cu lacrimi și o dorință imensă de a reveni alături de cei dragi, așa ar descrie în puține cuvinte un român, plecarea sa  în străinătate. Cu toate acestea, un ROMÂN rămâne ROMÂN indiferent de locația în care se află. Inima lui va bate într-un ritm mai alert când imnul țării se va intona, va căuta mereu să ajute pe cei nevoiași chiar dacă poate tocmai situația lui materială de acasă l-a adus în acea țară străină.

Parohia Ortodoxa Romana - Straubing (Germania)Asta fac an de an românii inimoși din Straubing, Germania. Preotul Vasile Florin Reuț este cel care îi ține uniți, care îi caută spre a-i ajuta duhovnicește și prin care frații noștri pot deveni „MOȘI” pentru familiile cu situație materială precară, în preajma sărbătorii „Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos”.

„Bucuria de a dărui!”, prima campanie umanitară Pro Vita Dorohoi, a fost realizată în mare parte datorită lor, a oamenilor care nu au uitat că zâmbetul unui copil sărman, încălzește sufletul oricărei persoane. Acum, în decembrie 2014, părintele Vasile Reuț i-a îndemnat din nou să nu uite de cei rămași acasă și împreună să facă un Crăciun fericit.

Suma de bani trimisă în acest an de 450 de euro va fi folosită pentru ca familiile cu nevoi reale din zona Protopopiatulului Dorohoi, județul Botoșani să simtă atât în casă cât și în suflet sărbătoarea bucuriei „Nașterii Domnului”.

Urmează ca în zilele următoare echipa Pro Vita Dorohoi să devină ajutoarele „Moșilor din Diaspora” și mai ales a preotului Vasile Florin Reuț. Vom publica fotografii și vom spune în detaliu cum se desfășoară activitatea pentru care ne-am luat angajamentul că va fi una binecuvântată și frumoasă.

Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă întoarcă înzecit acest efort pe care îl faceți an de an!

Tel. mobil: +40 756 378 442
E-mail: [email protected]
Web: www.provitadorohoi.ro
Facebook: www.facebook.com/ProVitaDorohoi

  • Facebook