Salvarea, protejarea și cultivarea vieții încă din primele secunde ale conceperii pruncului

Echipa

Pr. Ioan Emanuil Cojocariu - Coordonator Pro Vita - Dorohoi

Am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași. În prezent sunt preot coslujitor la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul”, Bucecea, din Protopopiatul Dorohoi. Întotdeauna mi-am dorit să lupt pentru a salva, a proteja și a cultiva VIAȚA, cel mai sfânt dar primit de la Dumnezeu.

Pr. Cătălin Budacă

Am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” și Facultatea de Geografie și Geologie, din cadru UAIC, Iași. Sunt preot la Parohia „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, Racovăț, Protopopiatul Dorohoi și profesor la Seminarul din Dorohoi. Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale pe care le faci în VIAȚĂ și pentru VIAȚĂ.

Pr. Ionuț Crețu

Sunt absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul UAIC, Iași. În prezent sunt preot la Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, Broscăuți, Protopopiatul Dorohoi și pedagog-profesor la Seminarul Teologic din Dorohoi. VIAȚA se naște din iubire și jertfelnicie.

Pr. Dumitru Mîrzan

Sunt licențiat în teologie pastorală și am absolvit  studiile de masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul UAIC, Iași. Ca preot, slujesc în Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, Grivița, Protopopiatul Dorohoi. VIAȚA este cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu și pentru ea trebuie să luptăm cu „armele dreptății”.

Pr. Adrian Daniel Nahoi

Sunt absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul UAIC”, Iași - promoția 2006. Ca preot, slujesc în Parohia „Sfântul Nicolae”, George Enescu, Protopopiatul Dorohoi. Cu toții trebuie să protejăm și să cultivăm VIAȚA sub toate aspectele ei, pentru că Hristos este Calea, Adevărul și VIAȚA!

Lavinia Crina Apetrei - (farmacist)

Sunt absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul UMF „Grigore. T. Popa", Iași. Lucrez ca farmacist la „Sc Lavi Andreiothis”, Bucecea. Rolul farmacistului nu este de a încuraja consumul de medicamente, ci de a consilia pacientul către un act terapeutic cât mai puțin invaziv. VIAȚA este darul și invitația lui Dumnezeu de a fi în Împărația Sa.

Adriana Florina Cojocariu - (asistent social)

Am absolvit Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, din cadrul UAIC, Iași, având ca specializare Asistența Socială, cursuri urmate de cele de masterat. Lucrarea de licență a fost intitulată „Avortul și spiritualitatea creștin-ortodoxă. O analiză din perspectiva asistenței sociale” și a fost un impuls pentru a lua atitudine pentru VIAȚĂ.

  • Facebook